Home > Funambol All > Funambol All Datastores Are In Error

Funambol All Datastores Are In Error

instructions: Windows Mac Red Hat Linux Ubuntu Click URL instructions: Right-click on ad, choose "Copy Link", then paste here → (This may not be possible with some types of ads) More information about our ad policies X You seem to have CSS turned off. Please don't fill out this field. You seem to have CSS turned off. Please don't fill out this field. Briefly describe the problem (required): Upload screenshot of ad (required): Select a file, or drag & drop file here. ✔ ✘ Please provide the ad click URL, if possible: Home Browse Funambol Mailing Lists Funambol Brought to you by: agazza, fabricapo, halsteger42, lmoscato, and 6 others Summary Files Reviews Support Wiki Mailing Lists Code News funambol-discussions funambol-discussions — Open discussion list for the Funambol project You can subscribe to this list here. 2012 Jan Feb Mar Apr May (5) Jun (36) Jul (38) Aug (3) Sep (15) Oct (25) Nov (15) Dec (7) 2013 Jan (8) Feb (4) Mar (4) Apr (2) May (3) Jun Jul (22) Aug (1) Sep Oct (3) Nov (4) Dec (1) 2014 Jan (6) Feb Mar Apr (3) May Jun Jul (2) Aug Sep Oct (1) Nov Dec 2015 Jan Feb Mar Apr May Jun Jul (1) Aug Sep Oct Nov Dec Showing 25 50 100 250 results of 209 Flat | Threaded << < 1 .. 5 6 7 8 9 > >> (Page 7 of 9) [Funambol-discussions] 100% CPU utilization From: Vladimir Elisseev - 2012-07-14 10:46:49 Hello, I'm having problem with running Funambol. Though it functions properly but CPU utilization stays constantly on 100%. I've tried all the versions of Java available with no luck... Just one more note, with strace it constantly prints: [pid 25567] gettimeofday({1342261281, 684330}, NULL) = 0 [pid 25567] futex(0x11d7654, FUTEX_WAIT_BITSET_PRIVATE|FUTEX_CLOCK_REALTIME, 1, {1342261282, 684330000}, ffffffff) = -1 ETIMEDOUT (Connection timed out) [pid 25567] futex(0x11d7628, FUTEX_WAKE_PRIVATE, 1) = 0 [pid 25567] gettimeofday({1342261281, 684709}, NULL) = 0 [pid 25567] futex(0x11d7654, FUTEX_WAIT_BITSET_PRIVATE|FUTEX_CLOCK_REALTIME, 1, {1342261282, 684709000}, ffffffff) = -1 ETIMEDOUT (Connection timed out) [pid 25567] futex(0x11d7628, FUTEX_WAKE_PRIVATE, 1) = 0 [pid 25567] gettimeofday({1342261281, 685712}, NULL) = 0 [pid 25567] futex(0x11d7654, FUTEX_WAIT_BITSET_PRIVATE|FUTEX_CLOCK_REALTIME, 1, {1342261282, 685712000}, ffffffff) = -1 ETIMEDOUT (Connection timed out) [pid 25567] futex(0x11d7628, FUTEX_WAKE_PRIVATE, 1) = 0 [pid 25567] gettimeofday({1342261281, 686649}, NULL) = 0 [pid 25567] futex(0x11d7654, FUTEX_WAIT_BITSET_PRIV

am having the same error message returned in the Outlook Sync Client log file.I am using a new install of Windows Funambol v8 server and new install of Outlook Sync Client with Outlook 2003.This has never worked for me. Just installed the applications and get this error at initial sync. Stefano Maffulli 2009-10-19 06:53:47 UTC PermalinkRaw Message Post by Travis GruberAny update on why this error is occuring? I am having the same https://sourceforge.net/p/funambol/mailman/funambol-discussions/?page=6 errormessage returned in the Outlook Sync Client log file.I am using a new install of Windows Funambol v8 server and new installof Outlook Sync Client with Outlook 2003.This has never worked for me. Just installed the applications and getthis error at initial sync.Can you post the full log, please?thanksstef--Funambol :: Open Source http://users.core.forge.funambol.narkive.com/QXMnpOw7/funambol-discuss-re-error-reading-status-code-of-command-synchdr Mobile Cloud Sync and Push EmailCommunity manager :: https://www.forge.funambol.orgFollow the tweets: http://twitter.com/funambolFunambol Identi.ca group: http://identi.ca/group/funambol Travis Gruber 2009-10-20 00:30:56 UTC PermalinkRaw Message 2009-10-19 19:26:56 GMT -6:00 - # Funambol Outlook Sync Client v. 8.0.5 - LOG file19:26:56 GMT -6:00 [DEBUG] - Starting the Sync process...19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Set a lower priority to the process19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Set listeners19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Creating SyncSources...19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Creating the sync-mutex ("fol-SyncInProgress-1255998417")19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Start SyncClient::Sync() with 1 sources19:26:57 GMT -6:00 [INFO] -************************** BEGIN of Synchronization session **************************19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Synchronization URL: http://10.3.3.150:808019:26:57 GMT -6:00 [INFO] - Preparing synchronization of contact...19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Checking devinfo...19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - devinfo hash: AEC4VxSqkZGZNOae1hCgLA==19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - devinfo changed, retransmit19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Server capabilities are invalid (Server URL changed)19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - Initialization message:19:26:57 GMT -6:00 [DEBUG] - User Agent = Funambol Out

700 Newsgroups: gmane.comp.mobile.funambol.user Date: Wednesday 9th September 2009 08:38:50 UTC (over 7 years ago) Hi, "http://aaa.bbb.ccc.ddd:8080/funambol/ds" is the correct one, "/ds" must be specified. Please post the Client's log if you still have errors, Cheers, Toccy > Hello, > > http://permalink.gmane.org/gmane.comp.mobile.funambol.user/12047 I am just traing to set up a Funambol server and client. > > I hav succeeded in getting them to run. > I also can access the WEB demo client and access data inserted there https://lists.horde.org/archives/sync/Week-of-Mon-20090803/002312.html from both machines > (server: Windows XP desktop; client: Windows XP netbook; Outlook 2002). > > However, whenever I try to access the server via the Outlook client, I get the "error 700", > stating that funambol all the Synchdr status could not be processed. > > I have tried to use the address "http://aaa.bbb.ccc.ddd:8080/funambol" (IP address > exchanged for aaa.bbb.ccc.ddd here) in the client, as well as > "http://aaa.bbb.ccc.ddd:8080/funambol/ds". Neither works. > The latter, does not give access at all, so I think that on the client side, "/ds" needs not to be > specified (even more so since the Web demo client works without, too). > > funambol all datastores The server seems to respond ok, too. > > The central lines of the log (see below) seem to be: > > -- > 15:15:58 GMT +1:00 [ERROR] - Error processing SyncHdr Status > 15:15:58 GMT +1:00 [DEBUG] - Error occurred in sync: code 3 = Error reading status code of command 'SyncHdr' > 15:15:58 GMT +1:00 [ERROR] - Error in preparing sync: Error reading status code of command 'SyncHdr' > 15:15:58 GMT +1:00 [INFO] - > -- > > > Can anyone help? > > Andreas > > Here is the log from the client: > > === > 2009-09-08 15:15:58 GMT +1:00 - # Funambol Outlook Sync Client v. 8.0.4 - LOG file > > 15:15:58 GMT +1:00 [DEBUG] - Starting the Sync process... > 15:15:58 GMT +1:00 [DEBUG] - Set a lower priority to the process > 15:15:58 GMT +1:00 [DEBUG] - Set listeners > 15:15:58 GMT +1:00 [DEBUG] - Creating SyncSources... > 15:15:58 GMT +1:00 [DEBUG] - Creating the sync-mutex ("fol-SyncInProgress-1252415758") > 15:15:58 GMT +1:00 [DEBUG] - Start SyncClient::Sync() with 4 sources > 15:15:58 GMT +1:00 [INFO] - > ************************** BEGIN of Synchronization session ************************** > 15:15:58 GMT +1:00 [DEBUG] - Synchronization URL: http://aaa.bbb.ccc.ddd:8080/funambol/ > 15:15:58 GMT +1:00 [INFO] - Preparing synchronization of contact... > 15:15:58 GMT +1:00 [

[ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ] Hi all, I use the latest stable cvs version of horde, framework libs and several applications. On my pocket-pc, I installed the funambol plugin for Windows Mobile Pocket PC's, v. 7.2. In Thunderbird, I have v. 0.9.1 of the Funambol Mozilla Sync Client installed. Neither of these work, although I followed the directions of the Wiki, have all the required pear packages installed (as far as I can see), commented out the 'realm' line in servers.php, disabled compress pages, etc. There are no logs in /tmp/sync and nothing reported in /tmp/horde.log. I don't use SSL, because I use self-signed certificates. The Win Mobile plugin simply says: Please wait: checking your credentials... and then complains: Sync not completed, please try later. If the error persists, contact Technical support. Syncing with myFunambol works, however. The Mozilla plugin is more informative, the log is attached. I tried contacts, notes and tasks separately, but to no avail. I also use the funambol plugin for Outlook, which works better (but seems to crash when encountering recurring events), so the strange thing is that I have a working combination of horde + one Funambol plugin, but can't get other plugins to work! Can anybody please help me out? Thanks in advance! Remko ---------------------------------------------------------------- This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program. -------------- next part -------------- 2009-08-05 21:22:46 GMT +1:00 - # Funambol Mozilla Sync Client Log 21:22:46 GMT +1:00 [DEBUG] - Creating SyncSources... 21:22:46 GMT +1:00 [DEBUG] - [contact] ContactSyncSource(): Contact folder: "abook.mab" 21:22:46 GMT +1:00 [DEBUG] - [contact] ContactSyncSource(): Contact folder found: "Persoonlijk adresboek" 21:22:46 GMT +1:00 [DEBUG] - [event] CalendarSyncSource(): Calendar folder: "moz-profile-calendar://" 21:22:46 GMT +1:00 [DEBUG] - [event] CalendarSyncSource(): Calendar found: 'Algemeen' 21:22:46 GMT +1:00 [DEBUG] - [task] CalendarSyncSource(): Calendar folder: "moz-profile-calendar://" 21:22:46 GMT +1:00 [DEBUG] - [task] CalendarSyncSource(): Calendar found: 'Algemeen' 21:22:46 GMT +1:00 [INFO] - Checking for contact sync... 21:22:46 GMT +1:00 [INFO] - Required sync mode: 'two way sync' 21:22:46 GMT +1:00 [INFO] - Checking for event sync... 21:22:46 GMT +1:00 [INFO] - The source event isn't set to be synced 21:22:46 GMT +1:00 [INFO] - Checking for task sync... 21:22:46 GMT +1:00 [INFO] - The source task isn't

 
No related pages.