Home > Horde Error > Horde Error Connecting To Mail Server

Horde Error Connecting To Mail Server

& Site Management Integration Options Developers eMail Components CloudLinux Extensions Extension Catalog Submit your Extension Plans & Pricing Support Resources FAQs Forums Knowledge Base Documentation Downloads Plesk University Release notes Blog Become a Partner Russian German French Spanish Chinese Japanese Italian Language English Russian German French Spanish Chinese Japanese Italian any Search Unable to access the webmail: Error connecting to mail server Article ID: 121046, created on Apr 12, 2014, last review on May 8, 2014 Applies to: Plesk 11.5 for Linux Symptoms Unable to access the webmail, an attempt fails with the following error: Error connecting to mail server The following error can be observed in the /var/log/psa-horde/psa-horde.log: 2014-04-10T16:49:35+02:00 ERR: HORDE [horde] FAILED LOGIN for [email protected] ([email protected]) [X.X.X.X] to Horde [pid 525926 on line 211 of "/usr/share/psa-horde/login.php"] Imap connection works but it starts with connecting to IPv6: # telnet localhost 143 Trying ::1... telnet: connect to address ::1: Connection timed out Trying 127.0.0.1... Connected to localhost. Escape character is '^]'. Cause The issue is caused by the fact that connection to localhost resolves to IPv6 loop-back interface. Resolution Make localhost to resolve to IPv4: disable IPv6 loopback "::1" entry in the /etc/hosts (comment it out) # cat /etc/hosts 127.0.0.1 localhost localhost.localdomain localhost4 localhost4.localdomain4 #::1 localhost localhost.localdomain localhost6 localhost6.localdomain6 OR remove 'localhost localhost.localdomain' from IPv6 loopback "::1" in the /etc/hosts # cat /etc/hosts 127.0.0.1 localhost localhost.localdomain localhost4 localhost4.localdomain4 ::1 localhost6 localhost6.localdomain6 Search Words Unable to access the webmail Error connecting to mail server a914db3fdc7a53ddcfd1b2db8f5a1b9c 56797cefb1efc9130f7c48a7d1db0f0c 01bc4c8cf5b7f01f815a7ada004154a2 29d1e90fd304f01e6420fbe60f66f838 0a53c5a9ca65a74d37ef5c5eaeb55d7f Email subscription for changes to this article RSS subscription for changes to this article Save as PDF Was this article helpful? Tell us how we may improve it. No Yes University Training & Certification Product Expert Program Partners Become a Partner Company About Us Leadership Team Press Room Contact Us Keep in touch © 2016 Parallels IP Hol

"Error connecting to mail server." Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ] Quoting Louis Erickson : > Hello there! > > I'm installing a new Horde installation. I've been running a very > old one, and am finally upgrading. The install has gone great until > I got to configuring Imp. (As a site note, the current pear/pecl > based install is great, and the improved SQL migration tool has been > amazingly effective!) > > Horde is configured and seems to be working, as are Nag, Turba, and Ingo. > > Imp seemed to install with no trouble. I'm having trouble getting > IMP configured to work with my IMAP server. > > When I click on "Mail" in https://kb.plesk.com/en/121046 Horde, I get a login screen, which is what > I expected. When I enter valid credentials, I get a notification > pop up that says, "Error connecting to mail server." > > I am particularly stumped by this because Horde itself is using the > same IMAP server for authentication, and that is working properly. > > Here's what I know: > > My backends.local.php contains: > > $servers['imap']['disabled'] = true; > > $servers['rdwarfimap'] = array( > 'disabled' => false, > 'name' => https://lists.horde.org/archives/imp/Week-of-Mon-20131028/055585.html 'mail.rdwarf.net', > 'hostspec' => '50.76.53.52', > 'hordeauth' => true, > 'protocol' => 'imap', > 'port' => 142, > 'secure' => false, > 'cache' => 'sql', > 'maildomain' => 'rdwarf.net', > 'debug' => '/tmp/hordemail.txt', > 'debug_raw' => true, > ); > > The backends.local.php is being loaded, because the mail server name > on the login page is "mail.rdwarf.net". > > I plan on using tls for the connection, but was simplifying by > trying without security, in case the cert was part of the problem. > It didn't seem to matter. > > I can't attach a debug log, because one isn't created. No matter > what I try, I don't get a log file. > > I had a hard time getting Horde to log - I've never been able to get > it to log to syslog, and I have no idea why - but when I pointed it > at a file, I got a lot of stuff, but only a little that seemed > relevant: > > 2013-10-28T18:41:26+00:00 DEBUG: HORDE Load config file (conf.php; > app: horde) [pid 19799 on line 409 of > "/usr/share/php5/PEAR/Horde.php"] > 2013-10-28T18:41:26+00:00 DEBUG: HORDE Horde_Registry: retrieved app > with cache ID > horde_registry|app|1382930622|a75beba19aef36e8ab86a3c71924e583 [pid > 19799 on line 1994 of "/usr/share/php5/PEAR/Horde/Registry.php"] > 2013-10-28T18:41:26+00:00 DEBUG: HORDE [imp] Load config file > (conf.php; app: imp) [pid 19799 on line 409 of > "/usr/share/php5/PEAR/Horde.php"] > 2013-10-28T18:41:26+00:00 DEBUG: HORDE [imp] Load config file > (backends.php; app: imp) [pid 19799 on line 409 of >

. Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by 105547111, May 19, 2011. 105547111 Product Expert Messages: 637 Okay http://forum.odin.com/threads/horde-broken-error-connecting-to-imap-server.110813/ IMAP is working, my iphone and ipad can connect by IMAP and see https://forums.atomicorp.com/viewtopic.php?f=18&t=5034 emails. Whats up with horde? I have not touched the server and its broken. As soon as you try to log in you get thrown back to the login page with the message showing after the last successful login time: Error connecting to IMAP server: [] . What is interesting is horde error the last successful login time does increase with each attempt. So horde is now broken as it can't connect to a running IMAP server when nothings been changed! The horde logs are full of these: May 20 10:48:43 HORDE [error] [imp] Error connecting to IMAP server: [] . [pid 21901 on line 347 of "/usr/share/psa-horde/imp/lib/IMAP/Client.php"] @ @ I also can telnet to localhost on horde error connecting the correct port as in a kb article found to test. Also I ran https://webmail.domain name.com/imp/test.php and it says it's okay. I then test the user, password and server and it's all error free except the SSL test as the certificate is self signed, but passes the next ssl check without certificate test. IMP Version IMP: H3 (4.3.9) Other Horde Applications dimp: No DIMP provides an alternate display view using JavaScript. gollem: No Gollem provides access to local VFS filesystems to attach files. ingo: Yes (Version: H3 (1.2.5)) mimp: Yes (Version: H3 (1.1.3)) nag: No Nag allows tasks to be directly created from e-mail data. turba: Yes (Version: H3 (2.3.5)) PHP Version PHP Version: 5.3.6 PHP Major Version: 5.3 PHP Minor Version: 6 PHP Version Classification: release This version of PHP has not been fully tested with this version of Horde. PHP Module Capabilities Internationalized Domain Names Support: No IMP requires the idn module (installed via PECL) in order to handle Internationalized Domain Names. IMAP Support: Yes OpenSSL Support: Yes Tidy support: No If the tidy PHP extension is available, IMP can use it to sanitize the output of HTML mess

- 5 hours [ DST ] Information The requested topic does not exist. Board index » All times are UTC - 5 hours [ DST ]

 

horde error communicating with the server

Horde Error Communicating With The Server p Member Hi All Really hoping someone has more experience with Horde than I do Current server setup - ISPConfig with Dovecot and Nginx - Debian I installed Horde and I think the install went okay I just have a feeling that my nginx configuration might be a little off as I get 'Error when communicating with server' whenever I go to check mail or do other IMAP related tasks in Horde Please see errors from nginx logs below Code error open var www horde services ajax php imp viewPort failed Not a directory

horde error imp failed login for plesk

Horde Error Imp Failed Login For Plesk p Jhoni Rosales Guest It sees if it can help me My system Fedora Core Control Painel Plesk My PHP My webmail horde it has presented the following problem An user tries login with user domain com and password but show me Falied Login The Log of Horde etc var log psa-hord hord log show var log psa-horde psa-horde log Feb HORDE error imp FAILED LOGIN to imap notls as user domain com on line of usr share psa-horde imp lib Auth imp php Feb HORDE error imp FAILED LOGIN to imap notls

horde error imp failed login

Horde Error Imp Failed Login p Site Management Integration Options Developers eMail Components CloudLinux Extensions Extension Catalog Submit your Extension Plans Pricing Support Resources FAQs Forums Knowledge Base Documentation Downloads Plesk University Release notes Blog Become a Partner Russian German French Spanish Chinese Japanese Italian Language English Russian German French Spanish Chinese Japanese Italian any Search Cant't get the access to Horde HORDE error imp FAILED LOGIN Article ID created on Feb last review on Feb Applies to Plesk for Windows Plesk for Windows Plesk for Windows Symptoms Cannot login to Horde The following error appears in C Parallels Plesk

horde error imp unable to retrieve quota

Horde Error Imp Unable To Retrieve Quota p redhat com Subject Fwd imp Fwd Fwd Error message of Unable to retrieve quota from IMP Date Sun Apr Dear All Who can help me to solve the problem Thanks Edward -------- Original Message -------- Subject imp Fwd Fwd Error message of Unable to retrieve quota from IMP Date Sun Apr From edwardspl ita org mo To IMP imp lists horde org CC horde lists horde org horde lists horde org Dear All Sorry for the URL http img imageshack us img impquotafunction jpg Thanks Edward -------- Original Message -------- Subject imp

horde error retrieving free/busy information for

Horde Error Retrieving Free busy Information For p Plans Pricing Partners Support Resources Preview Forums Forums Quick Links Search Forums New Posts Search titles only Posted by Member Separate names with a comma Newer Than Search this thread only Search this forum only Display results as threads More Useful Searches Recent Posts Resources Resources Quick Links Search Resources Most Active Authors Latest Reviews Feature Requests Defects Menu Log in Sign up The Community Forums Interact with an entire community of cPanel WHM users cPanel Forums cPanel WHM for Linux Servers General Discussion This site uses cookies By continuing to use

horde error turba db error no such table

Horde Error Turba Db Error No Such Table p author rodneys at lodging com rodneys at lodging com wrote I have successfully installed mysql binary to usr install mysql I have used the script in horde scripts db mysql --user root --password MySQL-root-passwd mysql create sql it created the database but it did produce an error ERROR at line Specified key was too long Max key length is I reloaded the database fine I was able to login into the database w o error However when I recieve an email and click on the little book besides it I get